Συνταγές

Κεφτεδάκια με Κιμπέ (Πρωτότυπη Συνταγή)

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε γεμιστούς κεφτέδες (Πρωτότυπη συνταγή) Συνταγή;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Βάζουμε το πλιγούρι και το σιμιγδάλι σε ένα μπολ ζυμώματος, το βρέχουμε με ζεστό νερό, το σκεπάζουμε για 15 λεπτά και το αφήνουμε να κάτσει.
  2. Παίρνουμε τα υλικά που ορίζονται για τη ζύμη στο μείγμα πλιγούρι που φουσκώνει και ζυμώνουμε για 5 λεπτά (εκτός από το αλεύρι).
  3. Μετά από 5 λεπτά, προσθέτουμε το αλεύρι μας και ρίχνουμε κατά διαστήματα χλιαρό νερό στις παλάμες μας και συνεχίζουμε τη διαδικασία του ζυμώματος μέχρι να φτάσει στην υφή της ζύμης.
  4. Χωρίζουμε το μείγμα μας που μοιάζει με ζύμη σε μέγεθος αυγού και το ανοίγουμε με τον αντίχειρά μας.
  5. Προετοιμασία εσωτερικού μείγματος. 🍅 Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια στο τηγάνι, προσθέτουμε τον κιμά μας στα ροζ κρεμμύδια μας, αφού τσιγαριστούν μαζί, προσθέτουμε τα καθορισμένα υλικά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 10 λεπτά και σβήνουμε την εστία μας.
  6. Γεμίζουμε την παρασκευή μας σε μέγεθος αυγού στη ζύμη μας σε μορφή ίσου παρονομαστή και κάνουμε τη διαδικασία του κλεισίματος βρέχοντας τα χέρια μας με νερό με τον ίδιο τρόπο.
  7. Κάνουμε τη διαδικασία του τηγανίσματος στο λάδι μας που έχουμε ζεστάνει στο φαρδύ τηγάνι μας. 🍔 (Θα πρέπει να το κάνουμε γυρίζοντάς το για να μην ραγίσει).
  8. Παίρνουμε στο πιάτο μας τους τηγανητούς κεφτέδες μας και μετά τους σερβίρουμε με λεμόνι και χόρτα. 🥒 Καλή όρεξη ☺️.

Γεμιστοί κεφτέδες (Πρωτότυπη συνταγή) Συνταγή με φωτογραφία

Κεφτεδάκια με Κιμπέ (Πρωτότυπη Συνταγή)
Κεφτεδάκια με Κιμπέ (Πρωτότυπη Συνταγή)
Κεφτεδάκια με Κιμπέ (Πρωτότυπη Συνταγή)
Κεφτεδάκια με Κιμπέ (Πρωτότυπη Συνταγή)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button